Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue lisää >

Sidosryhmät

Keuda on aktiivinen verkostovaikuttaja ja verkoston kuuntelija. Taustallamme on laaja verkosto toimijoita, joiden kanssa teemme tiivistä paikallista, alueellista ja valtakunnallista yhteistyötä.

Yhteistyöverkostoomme kuuluvat Keudan lisäksi noin 80 koulutusorganisaatiota, joiden avulla voimme tarjota kaikki ammatilliset tutkinnot oppisopimuskoulutuksena.

Erityisen tärkeänä osana verkostoamme ovat elinkeinoelämä ja työelämäasiakkaat, jotka työllistävät opiskelijoitamme ja ovat aktiivisesti mukana palvelujemme kehittämisessä kumppanuusverkostojen kautta.

Kehitämme toimintaa ja teemme yhteistyötä myös yrityspalveluverkoston kanssa, esimerkiksi Keski-Uudenmaan kehittämiskeskus Keuke, Uudenmaan yrittäjät ja paikallisjärjestöt.

Verkostoomme kuuluvat myös alueelliset koulut ja lukiot. Keskustelumme on aktiivista myös valtakunnallisten päättäjien ja viranomaisten kanssa.

 

Linkkejä sidosryhmiemme sivuille:

Asiakastarinoita - Tarjoamme eri aloilla toimiville asiakkaillemme koulutus- ja kehittämispalveluja, jotka tukevat liiketoiminnan kehittymistä. .

Ohjaamot.fi - Ohjaamo tarjoaa tietoa, tukea ja yksilöllistä ohjausta muun muassa koulutus-, harrastus- ja työllistymisasioissa alle 30-vuotiaille.

Oppisopimuskummit ry:n - Oppisopimuskummit tarjoavat tukea työpaikalla tapahtuvaan oppimiseen ja edistävät oppisopimuskoulutusta. Kummit ovat osaamisen kehittämisen, ammatillisen koulutuksen ja työelämän kokeneita asiantuntijoita. 

YES-verkosto - Alueellinen YES tarjoaa sopimuskumppaneilleen koulutuksia, verkostoja ja tukea yrittäjyyskasvatuksen toteuttamiseen ja kehittämiseen. Tavoitteena on mahdollistaa jokaiselle nuorelle katkeamaton yrittäjyyskasvatuksen ehjä polku kouluasteelta toiselle. 

 

Lisätiedot

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö
Yhteiset

Kirsi Talikainen

050 415 0857