Kansainvälinen toiminta

Kansainvälinen toiminta antaa opiskelijoille valmiuksia toimia kansainvälisessä toimintaympäristössä ja työelämässä. Näin opiskelija oppii tulemaan toimeen monikulttuurillisessa työympäristössä, hankkii riittävän kielitaidon ja kasvaa suvaitsevaisuuteen, sekä hankkii eri kulttuurien tuntemusta voidakseen menestyä kansainvälistyvillä työmarkkinoilla. Itsensä ylittämisen ja onnistumisen kokemukset, ja niiden myötä terveen itsetunnon kasvu ovat työelämässäkin arvokkaita tuliaisia kansainväliseltä jaksolta.

Käytännössä tämä tarkoittaa mahdollisuutta suorittaa työssäoppimis- tai opiskelujaksoja ulkomailla. Keudan jokaisella opiskelijalla on mahdollisuus hakeutua kansainväliselle jatkolle. Kansainvälinen jakso rahoitetaan apurahoin, esim. Erasmus+ -ohjelmasta.

Onko yrityksellänne tai yhteistyökumppanillanne mahdollisuus tarjota harjoittelupaikkaa Suomeen saapuvalle opiskelijalle? Kasvusuuntautuneelle yritykselle se on mahdollisuus kansainvälistää henkilökuntaa jo kotimaassa.

 Entä onko yrityksellänne tarpeita kartoittaa vaikkapa oman alan innovaatioita yhdessä Keudan kollegan kanssa? Erasmus+ -apurahan turvin on mahdollista suunnitella yhteinen 2-4 pv:n kv-jakso Keudan kansainvälisen kumppanin luona.

Lisätiedot

Kv-koordinaattori
Kansainvälinen toiminta

Katriina Lammi

040 174 5533

Työelämäpalvelut

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi