Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue lisää >

Ura- ja rekrytointipalvelut

Keudan ura- ja rekrytointipalvelu toimii linkkinä opiskelijoiden ja työnantajien välillä. Tuemme työnantajia rekrytointitilanteissa tiedottamalla avoimista työ- ja oppimispaikoista alan opiskelijoille, järjestämällä rekrytointi- ja uratapahtumia Keudan eri kampuksilla ja kartoittamalla sopivia ehdokkaita eri työtehtäviin. Verkostossamme on niin valmistuvia opiskelijoita kuin koulutettuja alanvaihtajia. Kerromme työnantajille myös eri työllistämistukimahdollisuuksista ja niiden hakemisesta.  

Tiitus

Käytämme digitaalista ura- ja rekrytointipalvelu Tiitusta, jossa työnantajat voivat rekisteröitymisen jälkeen ilmoittaa niin määräaikaisista ja jatkuvista työpaikoista kuin työpaikalla tapahtuvan koulutuksen paikoista (harjoittelupaikat). Työnantajilla on myös mahdollisuus tutustua palvelussa oleviin työnhakijaprofiileihin ja ottaa heihin suoraan yhteyttä. Palvelu on työnantajille ilmaista. Lisätietoa ja rekisteröityminen osoitteessa www.tiitus.fi/keuda

Tiitus esite työnantajalle

Rekrytointi- ja työtoritapahtumat

Järjestämme joustavasti työnantajan tarpeen mukaan rekrytointitilaisuuksia, joissa työnantajan on mahdollista esitellä toimintaansa ja työmahdollisuuksiaan suoraan alan opiskelijoille ja opettajille. Samalla on mahdollista tavata useita tulevaisuuden osaajia ja myös haastatella opiskelijoita eri tehtäviin. Tilaisuudet ovat oiva tapa edistää koko toimialan arvostusta ja kiinnostavuutta ja myös tutustua opiskelijoiden työelämäodotuksiin ja -toiveisiin. Teemme myös tutustumiskäyntejä yritysten toimipisteisiin.

Työnantajat ja muut organisaatiot ovat erittäin tervetulleita vierailijoita Keudassa. Hyvinvointialojen opiskelijoita pääsette tapaamaan näppärästi täyttämällä oheisen ilmoittautumislomake ja valitsemalla itsellenne sopivan vierailuajankohdan eri Keudan toimipisteissä. Vierailun järjestäminen teknologia- ja logistiikka-alojen opiskelijoiden tapaamiseksi järjestyy helposti täyttämällä tämä ilmoittautumislomake. Muiden alojen osalta vierailujen järjestämiseksi pyydämme ottamaan yhteyttä ura- ja rekrytointipalveluihin

Työtorit kokoavat kaikki saman alan opiskelijat yhteen eri toimipisteistä tapaamaan alan työnantajia, kuulemaan työmahdollisuuksista ja urapoluista. Päivään sisältyy yritysesittelyjä tai työnantajapaneeleja ja messuosio, jossa opiskelijat ja työnantajat kohtaavat ständillä. Lisäksi tapahtumassa kerrotaan alan jatkokoulutusmahdollisuuksista niin Keudassa kuin korkeakouluissa. Meillä on myös usein ilo kuulla alumnien urakokemuksista Keudasta valmistumisen jälkeen. Tapahtumissa on innostunut ja hyvä tunnelma - muutaman tunnin aikana tapahtuu monia hyviä kohtaamisia, haetaan ja päästään harjoitteluun tai töihin. Päivän päätteeksi työnantajat ja Keudan henkilöstö keskustelee yhteistyömahdollisuuksista ja alan ajankohtaisista asioista vielä yhdessä. Työtorille ovat tervetulleita kaikki alan työnantajat, jotka ovat kiinnostuneita tekemään oppilaitosyhteistyötä ja joilla on mahdollisuus tarjota esimerkiksi työpaikalla tapahtuvan oppimisen paikkaa tai työpaikkaa.

IMG 20190116 123508IMG 20190116 100244

tyoetori

Alumnitoiminta

Oletko valmistunut Keudasta? Tervetuloa mukaan Keudan alumnitoimintaan!

Alumnina saat tietoa Keudan toiminnasta ja koulutuksista ja pääset osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiin, joissa on mahdollisuus tavata entisiä opiskelukavereita, ja myös verkostoitua uusien, eri aloja edustavien ihmisten kanssa ja löytää uusia yhteistyökuvioita. Toimintaa kehitetään ja suunnitellaan yhdessä alumnien kanssa.

Voit tutustua tarkemmin alumnitoimintaan tästä linkistä.

Ilmoittaudu alumniksi tällä lomakkeella.

Yhteyshenkilöt

Palvelupäällikkö

Sari Aarnio

040 174 4442

Ura- ja rekrypalvelukoordinaattori

Anssi Kakko

040 174 5540

Työelämäpalvelut

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi