Ura- ja rekrytointipalvelut

Keudan ura- ja rekrytointipalvelu Voima toimii linkkinä opiskelijoiden ja työnantajien välillä. Voima tukee työnantajia rekrytointitilanteissa tiedottamalla avoimista työ- ja oppimispaikoista alan opiskelijoille, järjestämällä rekrytointi- ja koulutustapahtumia eri toimialoilla Keudan eri yksiköissä ja kartoittamalla sopivia ehdokkaita eri työtehtäviin. Verkostossamme on niin valmistuvia opiskelijoita kuin koulutettuja alanvaihtajia. Kerromme työnantajille myös eri työllistämistukimahdollisuuksista ja niiden hakemisesta.  

Tiitus

Käytämme digitaalista ura- ja rekrytointipalvelu Tiitusta, jossa työnantajat voivat rekisteröitymisen jälkeen ilmoittaa niin määräaikaisista ja jatkuvista työpaikoista kuin työpaikalla tapahtuvan koulutuksen paikoista (harjoittelupaikat). Työnantajilla on myös mahdollisuus tutustua palvelussa oleviin työnhakijaprofiileihin ja ottaa heihin suoraan yhteyttä. Palvelu on työnantajille ilmaista. Lisätietoa ja rekisteröityminen osoitteessa www.tiitus.fi/keuda

Tiitus esite työnantajalle

Rekrytointitapahtumat

Järjestämme joustavasti työnantajan tarpeen mukaan rekrytointitilaisuuksia, joissa työnantajan on mahdollista esitellä toimintaansa ja työmahdollisuuksiaan suoraan alan opiskelijoille ja opettajille. Samalla on mahdollista tavata useita tulevaisuuden osaajia ja myös haastatella opiskelijoita eri tehtäviin. Tilaisuudet ovat oiva tapa edistää koko toimialan arvostusta ja kiinnostavuutta ja myös tutustua opiskelijoiden työelämäodotuksiin ja -toiveisiin. Teemme myös tutustumiskäyntejä yritysten toimipisteisiin.

Alumnitoiminta

Oletko valmistunut Keudasta? Tervetuloa mukaan Keudan alumnitoimintaan!

Alumnina saat tietoa Keudan toiminnasta ja koulutuksista ja pääset osallistumaan mielenkiintoisiin tapahtumiin, joissa on mahdollisuus tavata entisiä opiskelukavereita, ja myös verkostoitua uusien, eri aloja edustavien ihmisten kanssa ja löytää uusia yhteistyökuvioita. Toimintaa kehitetään ja suunnitellaan yhdessä alumnien kanssa.

Voit tutustua tarkemmin alumnitoimintaan tästä linkistä.

Ilmoittaudu alumniksi tällä lomakkeella.

Työnantajaesite

Yhteyshenkilöt

Palvelupäällikkö
Työelämäpalvelut

Sari Aarnio

040 174 4442

Ura- ja rekrypalvelukoordinaattori
Työelämäpalvelut

Anssi Kakko

040 174 5540

Työelämäpalvelut

040 174 5627
tyoelamapalvelut@keuda.fi