Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue lisää >

Osaamisen kehittäminen

Company unsplash net

Keuda tarjoaa yrityksille ja yhteisöille monipuolisia koulutuspalveluja ja -ratkaisuja uuden työvoiman saamiseen, henkilöstön kehittämiseen ja yrittäjän oman osaamisen kehittämiseen: esimerkiksi esimieskoulutusta, asiakaspalvelukoulutusta, ammattipätevyyskoulutusta ja korttikoulutusta.

Oppisopimus- ja koulutussopimus työvoiman saamiseen, osaamisen hankkimiseen ja vahvistamiseen työpaikalla

Yhdistele oppisopimusta ja koulutussopimusta tarpeiden mukaan: joustavasti, yksilöllisesti ja laajemman osaamisen hankkimiseksi. Oppisopimuksella hankitaan ja vahvistetaan osaamista työsuhteessa: ammattia opiskelevalle, rekrytoitavalle tai työssä jo olevalle henkilölle sekä yrittäjälle. Koulutussopimuksella hankitaan ja vahvistetaan osaamista työpaikalla opiskelijana. 

Opiskelijalle oppisopimus on työelämälähtöinen tapa opiskella ammatti, vaihtaa alaa, saada todistus omasta osaamisesta, jatkaa loppuun kesken jääneet opinnot tai hankkia lisäkoulutusta. Työnantajalle oppisopimus on joustava tapa kouluttaa hyvästä tyypistä erinomainen työntekijä tai tehdä henkilöstöstä aiempaa monipuolisempia osaajia. Yrittäjälle oppisopimuksella suoritettu tutkinto tuo varmuutta yrittäjyyteen ja monipuolistaa yritystoimintaa.

Tutustu tarkemmin oppisopimukseen, koulutussopimukseen sekä työpaikkaohjaukseen. Sivulla myös haku oppisopimukseen ja yhteystietomme, kerromme mielellämme lisää.

Henkilöstön kehittäminen

Autamme kehittämään henkilöstön osaamista mm. täydennyskoulutuksena, tutkintoon tai tutkinnon osaan johtavana koulutuksena tai muuna asiakkaalle suunniteltuna kehittämispalveluna. Koulutus voidaan toteuttaa myös oppisopimuskoulutuksena.

Tutkintoon tai tutkinnon osaan johtavana koulutuksena valittavanasi on yli 80 tutkinnon valikoima perus-, ammatti- ja erikoisammattitutkintoja. Tarjoamme lisäksi työvoimakoulutusta, aikuisten perusopetusta, kansanopistokoulutusta sekä opiskeluvalmiuksien vahvistamiseksi VALMA-koulutusta. Tutustu tarkemmin erilaisiin koulutuksiin sekä niihin hakeutumiseen.

Yrittäjän osaamisen vahvistaminen

Yrittäjälle oppisopimuksella suoritettu tutkinto tuo varmuutta yrittäjyyteen ja monipuolistaa yritystoimintaa. Tutustu yrittäjän oppisopimukseen.

Yhteyshenkilöt

Myynti- ja asiakkuuspäällikkö
Yhteiset

Kirsi Talikainen

050 415 0857

Yhteyspäällikkö
Yhteiset

Anne Öhman

040 174 5614

Asiakkuuspäällikkö
Asiakkuus- ja myyntipäälliköt

Sosiaali- ja terveys-, kasvatus- ja ohjaus-, hius- ja kauneusalat

Sirpa Tuomisto

040 174 4455

Asiakkuuspäällikkö
Asiakkuus- ja myyntipäälliköt

Ravintola- ja catering-, matkailu- ja elintarvike-, tekstiili- ja muoti-, puhtaus- ja kiinteistöpalvelualat

Irja Ylönen

050 415 1463

Asiakkuuspäällikkö
Asiakkuus- ja myyntipäälliköt

Liiketoiminta, media-ala

Ari Ikävalko

050 415 0905

Asiakkuuspäällikkö
Asiakkuus- ja myyntipäälliköt

Elina Rantala

050 415 0967

Asiakkuuspäällikkö
Asiakkuus- ja myyntipäälliköt

Logistiikka-, talotekniikka-, kiinteistöpalvelu-, prosessi- ja laboratorioalat

Vesa Riekki

050 547 8001

Asiakkuuspäällikkö
Asiakkuus- ja myyntipäälliköt

Rakennus- ja teknologia-alat

Jorma Käyhkö

050 415 1471

Asiakkuuspäällikkö
Asiakkuus- ja myyntipäälliköt

Teknologia- ja autoalat

Michael Ek

050 590 3854