Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue lisää >

< Takaisin uutisiin

TILAISUUS ON TÄYNNÄ Parempi aamu Keudassa 29.10.

 

Tilaisuus on täynnä, mutta voit tiedustella perutuspaikkoja vielä päivää paria ennen tapahtumaa Anne Öhmanilta: anne.ohman@keuda.fi, p. 040 174 5614.

***************************************************************************************************************************

Koreografi, professori Jorma Uotinen on keskeisimpiä vaikuttajia suomalaisessa tanssitaiteessa. Hän on toiminut niin Suomen Kansallisbaletin johtajana kuin taiteellisena johtajana Helsingin kaupunginteatterin tanssiryhmälle ja Kuopio tanssii ja soi –festivaalille. Mitä kaikkea on tapahtunutkaan taustalla? Jorma Uotisen kohdalla se on tarkoittanut esimerkiksi sitkeyttä ja tuhansia toistoja, jotta jokin liike menee lopulta oikein. Erityisesti johtajana on pitänyt myös sietää erilaisuutta ja erimielisyyksien ratkaisemista.

Tule kuulemaan Jorma Uotisen mielenkiintoinen uratarina ja nauttimaan ennen sitä maittava aamiainen. Aamiaisen aikana voit keskustella asiantuntijoittemme kanssa osaamisen kehittämisestä ja kuulla uusista tuulista ammatillisen koulutuksen saralla. Voit myös verkostoitua muiden työelämän edustajien kanssa. Myös Jorman tapaat aamiaisella. Tilaisuus on maksuton.

Tervetuloa!

Tilaisuus on tarkoitettu kaikille Keudan työelämäkumppaneille

Tilaisuus on maksuton.

Ilmoittaudu 22.10. mennessä: bit.ly/parempi_aamu2019

Lataa esite tästä:  kutsu-sposti.pdf .

Lisätietoja antaa Anne Öhman, Työelämäpalvelut, p. 040 174 5614, anne.ohman@keuda.fi.

 

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi