Keudan toiminta poikkeustilanteen aikana. Lue lisää >

< Takaisin uutisiin

Keuda ja HUS Asvia vahvistivat yhteistyötään kumppanuussopimuksella

Kumppanuusopimuksen allekirjoitustilaisuudessa 20.12.2019 Keudasta työelämäpalvelujen johtaja Anne Vuorinen, asiakkuuspäällikkö Irja Ylönen ja HUS Asvian erikoissuunnittelija Eija Pelamo, henkilöstöpäällikkö Milla Hepo-Oja sekä Keudan kuntayhtymän johtaja Hannu Laurila. 
Keudan ja HUS Asvian yhteistyön tavoitteena on turvata pitkäjänteisesti riittävä ja osaava työvoima HUS Asvian asiakkailleen tuottamiin sosiaali- ja terveydenhoidon tukipalveluihin. Henkilöstön koulutus- ja kehittymistarpeiden kartoituksen jälkeen alkava ammatillinen koulutus hyödyntää erityisesti työpaikan oppimisympäristöjä.

-       Nyt solmittu kumppanuussopimus syventää sitä yhteistyötä, mitä HUS ASVIAn kanssa on tehty jo pitkään. Se on samalla myös valtava luottamuksen osoitus meille keudalaisille ja sille kehittämistyölle, mitä olemme yhdessä tehneet.  Keudan yhtenä tavoitteena on olla ketterä kumppani, käytännössä se tarkoittaa muun muassa sitä, että pystymme vastaamaan HUS ASVIAn osaamistarpeisiin monipuolisilla koulutusratkaisuilla. Yhteistyö antaa meille myös uusia avaimia ammatillisen koulutuksen toteutusmallien kehittämiseen, toteaa koulutuskuntayhtymän johtaja Hannu Laurila.

-       Erinomaiseen asiakaskokemukseen tähtäävät koulutusratkaisut, monipalveluosaaminen ja monialaista johtamista tukeva yhteistyö ovat HUS Asvian kestävän kehityksen kulmakiviä. Samalla haluamme panostaa myös uusiin digitaalisiin työympäristöihin. Toimintakulttuurin kehittämisen tavoitteena on mahdollistaa myös erinomainen työntekijäkokemus ja parhaiden osaajien sitoutuminen, summaa yhteistyön tavoitteita henkilöstöpäällikkö Milla Hepo-Oja HUS Asviasta.

 

HUS Asvia on Suomen suurin tukipalveluja tuottava organisaatio. HUS Asvia tarjoaa sosiaali- ja terveydenhuollon asiakkaiden erilaisiin tarpeisiin monipuolisia palvelukokonaisuuksia yksilöllisesti, ketterästi ja osaavasti. HUS Asvia on sosiaali- ja terveydenhuollon toimijoiden luotettava kumppani, joka tuottaa asiakkailleen lisäarvoa tarjoamalla vaikuttavia ja laadukkaita palveluja merkittävänä osana potilaan hoitoketjua.

Keski-Uudenmaan koulutuskuntayhtymä Keuda on toimialueensa johtava nuorten ja aikuisten ammatillisen koulutuksen järjestäjä. Palvelemme Helsingissä, Järvenpäässä, Keravalla, Mäntsälässä, Nurmijärvellä, Sipoossa ja Tuusulassa. Keudassa uskomme tekojen voimaan. Oppimalla uutta ja toteuttamalla itseämme voimme vaikuttaa siihen, miten maailma ympärillämme kehittyy. Keudassa tehdään vuosittain yli 10 000 tutkintoon johtavaa opintosuoritusta sekä vastuullisia, uniikkeja ja elämää muuttavia tekoja joka päivä. Oppaana tekojen maailmaan toimivat laadukas koulutuksemme ja 650 innostunutta keudalaista.

Lisätietoja:

Keuda, Anne Vuorinen, työelämäpalvelujen johtaja, 050 415 0974, anne.vuorinen(at)keuda.fi

HUS Asvia, Milla Hepo-Oja, henkilöstöpäällikkö, 050 596 9042, milla.hepo-oja(at)hus.f

Vaihde

09 273 81
info@keuda.fi